internship

share this article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Call for enthusiastic interns!

Dam & Partners Architecten zoekt architectuur stagiair(e)s
Text by
Dam & Partners Architecten

Wil jij graag in een half jaar tijd grote stappen maken op het gebied van architectuur in de praktijk? Dan voelt stage lopen bij ons als thuiskomen!

Dam & Partners Architecten is opzoek naar enthousiaste architectuurstudenten uit binnen- en buitenland die graag in een semester hun kennis en skills willen uitbreiden door onderdeel uit te maken van een van onze multidisciplinaire ontwerpteams. Stages bij Dam & Partners Architecten zijn vergoed.

Onder begeleiding van een ervaren architect of projectleider bieden wij jou een kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van ontwerpen, grafische vormgeving, maquettebouw en algemene vaardigheden. In teamverband werk je aan diverse uitdagende projecten; van structuurontwerp tot uitvoering.

Dam & Partners Architecten is een middelgroot architectenbureau gevestigd in Amsterdam met een breed scala aan opdrachtgevers en projecten. Van particuliere villa tot de hoogste toren van de Benelux, zijn wij altijd bezig om een zo goed mogelijke vertaling te maken van de context en het programma naar een architectonisch en bouwkundig ontwerp; van concept tot detail.

Ben je (bijna) klaar met je Bachelor en wil je voor minimaal 4 maanden ons team komen versterken? Stuur dan je portfolio en motivatie naar: careers@damenpartners.com o.v.v. Stage architectuur.

Published on

Other Stories