MKRL_main

share this article:

Wij zoeken architectuur stagiair(e)s

Text by
Dam & Partners Architecten

Wil jij graag in een half jaar tijd grote stappen maken op het gebied van architectuur in de praktijk? Dan voelt stage lopen bij ons als thuiskomen!

Dam & Partners Architecten is opzoek naar enthousiaste architectuurstudenten die graag in een semester hun kennis en skills willen uitbreiden door onderdeel uit te maken van een van onze multidisciplinaire ontwerpteams.

Onder intensieve begeleiding van ervaren architecten en projectleiders bieden wij jou een kans om jezelf te ontwikkelen in alle facetten van ontwerpen. In afwisselend teamverband werk je aan diverse uitdagende projecten; van structuurontwerp tot uitvoering.

Gevestigd in Amsterdam, is Dam & Partners Architecten al decennia lang succesvol in het creëren van architectuuroplossingen voor een breed scala aan opdrachtgevers met projecten die variëren tussen een particuliere villa en de hoogste toren van Nederland. In dynamische ontwerpteams zijn wij altijd bezig om een zo goed mogelijke vertaling te maken van de context en het programma naar een architectonisch en bouwkundig ontwerp; van concept tot detail.

Kandidaat omschrijving

  • Minimaal in derde jaar van Bachelor universitaire opleiding Bouwkunde (afstudeerrichting architectuur)
  • Goede kennis van grafische programma’s (bijvoorbeeld: Revit, AutoCAD, Photoshop, InDesign)
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • beschikbaar voor 1 semester vanaf september 2023

Zoeken wij jou? Stuur dan gelijk je motivatie, portfolio en CV onder vermelding van “stage architectuur” naar careers@damenpartners.com en wie weet tot snel!

Published on

Other Stories