Noah’s Ark

Location

Maastricht

Client

Cristoph Seyferth, Maastricht

Year

2005

Status

Completed

Program

Residence and studio

In collaboration with: Cristoph Seyferth, Maastricht
Photos: Jeroen Musch

Noah’s Ark

In collaboration with artist and designer Christoph Seyferth, Dam & Partners Architecten designed his ‘Noah’s Ark’, a rectangular block that accommodates a house, a studio and two apartments. The complex looks like a large shed, perhaps foreign but friendly in its urban location. The vertically arranged oak plank façades in no way betray what lies behind them – as long as the shutters are closed. When the shutters are open, the interior can be glimpsed. A large lockable underpass divides the spaces for clean and dirty work on the ground floor. The apartments on the first and the second floor are open spaces, divided into three sections only by the curves of the walls.

share this project:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Other projects